beoordelingen
KerkstraatNetherlands
0654958209
4,9 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.9 out of 5 based on 141 reviews.

sloten vervangen

★★★★★
wij hebben onze sloten laten vervangen in ons huis door deze slotenmaker. zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
- robin

Huis beveiligen

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden na het plaatsen van nieuwe veiligheidsloten en een nieuwe buitendeur. Prima vakwerk en goede service!
- Eric Schoenen

Slot vernieuwen

★★★★★
Het waren hele vriendelijke mensen en ze hebben goed hun best gedaan en alle troep opgeruimd, helemaal top! Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt
- Mevr. Tops

Zeer klantvriendelijk

★★★★★
Ze zijn 's middags direct geweest toen ik heb gebeld. De klantvriendelijkheid was hartstikke super en hij was er heel snel. Hij heeft goede, veilige sloten geplaatst die goed werken. Allemaal keurig.
- Vossenbeld

Super gedaan mannen !!

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden. In de ochtend gebeld en voor eindmiddag de zelfde dag. Alles gedaan om ons appartement super te beveiligen . Deze vakmensen zijn een echte aanrader !!
- Jacobus

Perfecte service

★★★★★
Perfecte en snelle bediening op de dag voor kerst. Top.
- Wijffels

Perfect gedaan

★★★★★
Was niet dringend maar waren er al de zelfde dag. Heb nu veilige sloten en alles werkt perfect, ben zeer tevreden. Vriendelijke mannen en hebben keurig werk afgeleverd.
- Van Houteghem L.

uitstekende service

★★★★★
na groot probleem met slot perfect opgelost door goede vakmaatschap en snel paraat petje af J den Hollander
- den Hollander

Snelle, perfecte service

★★★★★
Vandaag hadden we toch met enige spoed een slotenmaker nodig, omdat onze voordeur niet meer sloot. Gebeld met VNB en binnen afzienbare tijd waren de heren bij ons om ons probleem te verhelpen. Heel blij dat het opgelost is, bedankt voor de goede service !
- Kees en Monica Buijsen

Snel, netjes en kundig

★★★★★
Voordeur wilde niet meer open. Twee uur na telefoontje op de stoep met een vriendelijk woord en een aanpakmentaliteit. Noodslot erin gezet en de volgende dag al een geheel passende sluiting. Niets dan lof; uitstekende service!
- De Lange

meer dan uitstekend

★★★★★
De aanleiding was het krakkemikkige tuindeurslot en het gevoel dat sommige deuren met wel erg veel moeite te openen en te sluiten waren. Vader en zoon Verwoert hebben de betreffende sloten vervangen, met extra hout de tuindeur verstevigd en tochtstrippen gehaald, waar ik er niet aan gedacht had. Om kort te gaan: een dikke 10!!
- Raymond van Kooten

garage slot

★★★★★
snel langs gekomen ivm met de motoren in de garage en vakkundig open gemaakt en nieuw slot gezet top
- erik

Zeer tevreden

★★★★★
Wat een geweldige service. Komen langs om het probleem te bekijken en geven je dan een prijsopgave hoe ze het kunnen oplossen. En ik had mazzel kon gelijk geholpen worden, ik ben echt heel erg tevreden en kan het iedereen aanraden, echt top service.
- Iloon

Plaatsen van nieuwe sloten

★★★★★
Super service.Gebeld rond 17u van Breda naar Colijnsplaat gekomen om nieuwe sloten te plaatsen.En bijkomend is de Jonge man een zeer vriendelijke en sympathieke man. DOE ZO VOORT
- Collignon Georges

Prima betaalbare en snelle service

★★★★★
Na mij zelf buitengesloten te hebben, gebeld, duidelijke en heldere prijsopgaaf vooraf. Waren er sneller als gezegd. Vriendelijke en snelle hulp op de late zondagavond. Top dus.
- Dupain

wat een opluchting!

★★★★★
Mijn slot kapot, internet op, "slotenmaker " gegoogled. Veel keuze, ééntje uitgepikt, een héél vluchtig telefoontje, het zou spoedig voor elkaar komen. Ik dacht laat ik die firma nu nog eens googlen met het woordje "review " ervoor. Pfff...direct afgebeld met een smoesje en waarschijnlijk vele euros armer. De rest van de voormiddag ben ik blijven spitten op het internet in de hoop het kaf van het koren te scheiden en dat is me gelukt. Zeeland, Brabant en aangrenzende Belgische Provincies: ZOEK NIET VERDER!! Voor een goede, héél goede service en betaalbare prijzen voor kwaliteitsvol materiaal met garantie moet je hier zijn. Ik ben een zeer tevreden klant!!! Bruno
- Bogaert

Heel tevreden

★★★★★
Snelle afhandeling, prima vakwerk en erg goede service voor een redelijke prijs. Zeker een aanrader!
- Evert Weys Bergen op Zoom

Dik tevreden

★★★★★
We kregen de deur niet meer open dus redelijk onthand, maar binnen 1 uur werden we geholpen, alles keurig netjes ook de financiële afhandeling !
- Linda Raaphorst

Snelle service

★★★★★
Waren snel ter plaatse, prima service en vakwerk.
- R. Sinke

Dik tevreden

★★★★★
Op korte termijn geholpen. Het werk is heel goed en netjes uitgevoerd. Alle uitleg is duidelijk. Een bedrijf dat 100% aan te bevelen is.
- Ernst

Vakkundig

★★★★★
Vakkundig ,duidelijk en vriendelijk.snelle service. Na offerte werd het probleem direct opgelost.
- Els

Vakkundig ,vriendelijk,veilig!

★★★★★
Hier is alles eigenlijk al gezegd maar toch wil ik graag dit bedrijf een hele grote pluim geven. Voor de tweede keer een geweldige job geleverd . Een zeer betrouwbare ,geduldige en vriendelijke vakman die de tijd neemt om rond te kijken om dan met een passende oplossing te komen. Bij de vijf sterren nog een dikke 10 met een griffel . Nita
- Nita

TEVREDEN

★★★★★
IK BEN ERG TEVEDE OVER HET WERK WAS OP ZONDAG ZIJN DIRECT GEKOMEN TRUDY
- T STOEL

correct en deskundig

★★★★★
Op zondag! Een moeilijke klus, maar met vakmanschap en interesse in het uiteindleijke resultaat volledig geklaard. Ook de spaanders werden niet vergeten en opgeruimd. Je wenst het niemand toe, maar als het nodig is, is dit bedrijf een absolute aanrader.
- hans colijn

Heel tevreden

★★★★★
Sleutel afgebroken in het slot. Deze is vakkundig verwijderd en daarbij is het slot gecontroleerd, een slotplaat verplaatst omdat de deur was ontzet door vocht. Dus extra service en alles binnen de afgesproken prijs. Dit kom je niet vaak meer tegen
- Blondeel

Deskundig en correct

★★★★★
Ik heb voor de 2e keer een beroep op het bedrijf moeten doen. Net als de 1e keer werd dit karwei, het vernieuwen van een garageslot, deskundig opgelost.
- Sjaak Vreeke

Prettige service

★★★★★
Dit bedrijf was zeer snel ter plaatse en heeft uitstekend werk geleverd. Wij zijn bijzonder t
- Gordon

Prima service en vakwerk

★★★★★
Prima service en vakwerk. Heldere prijsopgave vooraf. Zeer zeker een aanrader.
- Henk

Deskundig en prettige service

★★★★★
Gebeld i.v.m. een niet functionerend cilinderslot. Snel ter plaatse en de oorzaak werd direct gevonden. Alle sloten zijn gecontroleerd en vervolgens een deskundig advies met een goede offerte voor vervanging van alle cilinders ontvangen. Resultaat is dat alle cilinders zijn vervangen en verdere kleine gebreken vakkundig zijn hersteld
- Gerding

Uitstekend vakwerk

★★★★★
Na inbraak dezelfde dag (zaterdag) nog slot komen vervangen. Prima vakwerk afgeleverd.
- cyriel Engels

Snelle service

★★★★★
Wat een vakwerk. Na een belletje over onze garagedeur die niet meer open ging, stond er een uur later een vakman voor de deur. Heel kundig en snel heeft hij het probleem verholpen!
- Gaby de Wit

snelle en goede service

★★★★★
prettige en snelle service wachttijd minder dan 30 minuten, deur/slot nog intact. een adresje om te bewaren
- Esther uit MIddelburg

Goed!

★★★★★
Goede en snelle service
- Astrid

vakwerk

★★★★★
Probleem met een honderd jaar oude kluisdeur tot onze grote opluchting voor ons opgelost. Snelle service. Bevelen dit bedrijf graag aan voor al uw sloten en beveiliging.
- Piet Harwijne

Vakmanschap!

★★★★★
Nadat we onszelf hadden buitengesloten zijn we deskundig en zonder schade aan de deur, geholpen. Kunnen deze firma van harte aanbevelen.
- T van Vooren

Slotreparatie.

★★★★★
20 Jaar oud slot werkt niet meer. Slot vervangen leek geen optie i.v.m. afmetingen e.d. Slot vakkundig gerepareerd en gerenoveerd. Geen voorrijkosten en van tevoren hoor je mogelijkheden en (billijke) kosten. Geen verrassingen achteraf. Uitermate content. Contacteer deze professionals, ik beveel ze van harte aan.
- Ron Davidse

--

★★★★★
-
- Linda

Top

★★★★★
Snel en goed!!
- Oscar

Betrouwbaar vakmanschap

★★★★★
De familie Verwoert voor betrouwbaar vakmanschap!
- Mathilde Pop

Sloten vervangen

★★★★★
Alles is prettig en snel verlopen en een goede uitleg. Snelle service. Eerst een offerte en dan kan je beslissen wat je doet. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
- Mol

Prima

★★★★★
Goed advies gekregen en prima werk geleverd! Ik ben heel tevreden. Sonja Verhulst
- Sonja Verhulst

Schuifpui weer snel gemaakt.

★★★★★
Onze schuifpui ging niet meer open. Hij zat er scheef in. Gebeld, afspraak gemaakt, volgende dag gelijk gerepareerd. Gelijk de rest van de pui gecontroleerd en schroeven goed vast gedraaid. Gratis advies gehad voor wat andere zaken. Vast tarief. Je weet waar je aan toe bent. Netjes een factuur. Pinnen mogelijk. Correct behandeld.
- C.van Kooten Niekerk

627328997

★★★★★
Cilinder van het slot van de voordeur was kapot. Wij hadden eerst een andere "slotenmaker" gebeld, maar deze liet ons 2 dagen in de kou zitten. Gelijk firma Verwoert gebeld en een afspraak gemaakt voor de volgende dag 09.00 uur. De volgende dag was hij om 08.50 uur bij ons en heeft zeer vakkundig de cilinder verwisseld. Hij heeft ons ook gewaarschuwd voor het andere bedrijf. Wij zijn zeer tevreden en wij raden firma Verwoert dan ook aan aan een ieder die een keer een slotenmaker nodig heeft.
- John de Bree

Prima service zonder schade

★★★★★
Had mezelf buitengesloten en dhr. Verwoert kreeg de deur open zonder schade en voor een vast bedrag. Ben zeer prettig geholpen en heb goede adviezen gekregen.!
- L. Pateer

schuifpui geopend en gesteld

★★★★★
1 schuifpui ging niet open, de andere moest gesteld worden. Omdat de puien zo zwaar zijn moesten ze het met z'n tweeën doen. Schuifpui uiteindelijk open gekregen en nog goed gesteld, ook de andere meteen even gesteld. Heel fijn hoe we geholpen zijn!
- Henriette Daelman

Sloten

★★★★★
Vandaag naar de slotenmaker met vraag over nieuwe sloten op achterdeur en voordeur. Meneer ging meteen mee, heeft alles bekeken, gaf een uitstekend advies, namelijk reparatie en geen vervanging en heeft de zaak meteen geregeld! Geweldige service en snelheid.
- A Weijts

Uitstekend werk geleverd.

★★★★★
Ons oude slot hebben we laten vervangen door een modern, inbraakveilig exemplaar. We zijn blij met onze keuze voor firma Verwoert. Ze leveren uitstekend werk, zijn erg klantvriendelijk, en dienen ook graag van prima advies.Een aanrader!
- Frenken

Super Vakman

★★★★★
3 puntsslot kapot. Deze is snel en vakkundig vervangen door Firma Verwoert.
- de Rijke

Prima service !

★★★★★
Op vrijdagmiddag en net voor het weekend drie-puntsslot kapot...dhr Verwoert was er in anderhalf uur en heeft zonder de deur te beschadigen het slot kunnen verwijderen. Voor het weekend een noodslot geplaatst en hij is op maandag teruggekomen om het nieuwe slot in de deur te hangen. Prima service dus !
- H Lavooij

Reparatie schuifpui

★★★★★
De heer Verwoert stond na mijn telefoontje meteen voor de deur. Hij heeft uitstekend werk verricht. Zeer vakkundig en neemt alle tijd. We zijn zeer tevreden. Dit bedrijf raden wij u van harte aan. Gerrit Geerse Middelburg
- Gerrit Geerse

zeer tevreden

★★★★★
Zeer klantgericht en vriendelijke werknemer! zijn snel ter plaatse en denken met je mee. Het ging in dit geval om een bedrijfspand waar niet de gehele dag iemand aanwezig was en hebben in overleg tot een werkbare oplossing kunnen komen zodat het alsnog dezelfde dag geregeld was. Heldere communicatie over de tijd en tijdsduur en geen verrassingen m.b.t. de kosten.
- mvr. Engels

vervangen 3punt cilderslot

★★★★★
Goede service en komen afspraak na Toppie
- t flikweert

Helemaal tevreden, zeer professioneel

★★★★★
Reparatie voordeur meerpuntsaansluiting. Nadat een andere z.g. slotenmaker de zaak verprutst had en teveel betaald heeft de heer verwoert het keurig opgelost hoe het hoort te zijn. Dit zijn de echte vakmensen die je over de vloer wilt. Netjes van tevoren alles doorgenomen om een passende offerte te maken. Alles naar wens uitgevoerd. Zeer vakkundig.
- Wim Coopman

Goede service!

★★★★★
Ons laten adviseren over een nieuw slot. Heel erg tevreden! Aardige professionele monteur die het erg goed met je voor heeft. Dus adviseerd over wat je het beste kan doen en houd rekening met je budget!
- Daniel

Prima werk geleverd

★★★★★
Onvoorstelbaar hoe vlot er gereageerd werd op mijn telefoontje om de sloten te vervangen na verlies van mijn sleutels. Duidelijke informatie, vakkundig advies en heldere offerte. Dhr Verwoert nam alle tijd om de werkzaamheden keurig te verrichten. Hiervoor onze hartelijke dank. Leo
- Leo Vergouwen

Top slotenmaker

★★★★★
Een geweldige sleutelmaker die erg goed en snel werkt. En zijn leus is eerst werken dan koffie. Wij vinden dit gewoon een topmonteur.
- G Ova

Slot vervangen

★★★★★
Prima! Op tijd en vakkundig!
- Chel

Prima werk

★★★★★
Fijne, open en eerlijke vakmannen. Herstel werkzaamheden aan mijn kantelraam + kozijn na inbraak; duidelijke uitleg, overleggen over oplossingen en netjes achtergelaten.
- Robert Cornelisse

Super service

★★★★★
Super service , prijsafspraak is prijsafspraak probeeerde zelfs nog met andere oplossing maar dit lukte niet , matrialen gehaald en keurig terug gekomen kort om aanbeveling waard.
- Naaktgeboren

betrouwbare slotenmaker

★★★★☆
Vader en zoon hebben goed werk geleverd. Ze zijn betrouwbaar en zijn klant- en servicegericht. Je komt niet voor verrassingen te staan. Ze gaan pas weg wanneer alles in orde is.
- Suijkerbuijk

SUPER BEDRIJF

★★★★★
Een fantastisch bedrijf, ben heel snel en super goed geholpen., Goede kwaliteit sloten., vakkundig werk, top. Na een zeer slechte ervaring met een andere slotenmaker, was dit net een warme douche. Van harte aanbevolen.
- Anja Hiemstra

Vernieuwen slot achterpoort

★★★★★
Erg goede service, goede prijs
- Katleen Vallons

Top en snelle service

★★★★★
Eerlijk en fijn bedrijf stond gelijk voor ons klaar. zeker een aanrader indien een goede slotenmaker gewenst is. Wij weten wie we de volgende keer weer bellen. Strandpaviljoen Het halve Maentje Breskens
- strandpaviljoen Het Halve Maentje

Oplegslot vervangen

★★★★★
Geweldige prima service gehad. Voorstellen gekregen met directe afgesproken prijzen. Extra werk geleverd en extra afwerkingen. Deze zonder bijkomende onkosten. Ipv een nieuwe deur te kopen, mijn eerste gedachte, heeft hij ze bijgeschaafd en een volledig nieuw slot op gezet. Géén opzetslot meer. Vakmanschap op en top !!!
- Mieke R

Hulp na inbraak

★★★★★
Snel, vakkundig, informatief, behulpzaam, no nonsens instelling. Professioneel. Niks onnodig vervangen, zeer netjes gewerkt. Voorbeeld voor anderen. Eerst werken dan koffie. Nummer direct in contacten gezet.
- Dolislager

5 sterren bedrijf

★★★★★
Had mezelf buitengesloten (sleutel binnenzijde deur). Dhr. Verwoert gebeld op zondag die me verzekerde er binnen een uur te zijn. Dat bleek te kloppen en na duidelijke prijsafspraak vooraf kreeg hij de deur snel en zonder schade open. Daarna goed advies gekregen ter voorkoming van dit soort situaties in de toekomst. Top geregeld!!
- Kriekaard

Fantastisch geholpen

★★★★★
Zeer tevreden over de vakkundige reparatie en bijstelling van onze deuren. Ook fantastisch de snelle reactie.
- L. de Jongh

Kundig, betrouwbaar, transparant en snel

★★★★★
Erg betrouwbaar, had er direct een goed gevoel bij. Slot van voordeur was kapot. In de ochtend gekomen om vrijblijvend te kijken, dus zonder voorrijkosten, en ik kreeg direct een duidelijke prijs, all in. Heel transparant. Slot moest worden besteld, maar in het begin van de middag was hij al terug om alles in 1 keer te monteren. Intussen noodslot gehad. Ik ben erg vakkundig geholpen. Service staat duidelijk voorop. Er is zelfs nog meer (gratis!) verholpen dan waar het probleem aanvankelijk over ging. Erg netjes gewerkt en afgeleverd (alles opgeruimd en schoongemaakt). Super tevreden, dus ik zal zeker reclame maken! Helemaal na tegenovergestelde negatieve ervaringen met andere partijen die ook nog eens vele malen duurder waren en lang niet zo kundig. Top gedaan, bedankt Dhr. Verwoert!
- Chantal

Zeer snel en vakkundig

★★★★★
Ontzettendtevreden. Zeer snel geholpen voor eenscherpe prijs. Bedankt!
- I. vd Zande

prima geholpen

★★★★★
Slot voordeur was kapot, zijn dezelfde dag nog naar Goes gekomen om situatie op te nemen. Waren keurig netjes en duidelijk over het werk, garantie en de factuur. Hebben keurig en betrouwbaar werk afgeleverd. Hanteren gemiddelde prijzen, aanrader voor dit soort werkzaamheden. Prima en zeer beleefde en vakkundige mensen.
- Gerald

Service

★★★★★
Wat een super goede service voor een goede maar vooral eerlijke prijs een echte aanrader.
- Dujardin

Schuifdeuren service!

★★★★★
Super goede en snelle schuifdeuren service in zeeland
- Willem

Zeer tevreden

★★★★★
Zeer vriendelijk en eerlijk persoon, en de prijs valse zeker goed méé,
- De vrieze

Deursloten vervangen

★★★★★
Zeer tevreden. Opdracht was: alle sloten vervangen plus aantal sloten ramen. Werk werd professioneel uitgevoerd. Goede adviezen. Goede afwerking. Een andere deur die klemde werd ook nog even tussendoor aangepast. Vriendelijk, beleefd, netjes, al het afval werd opgeruimd naderhand en zelfs gestofzuigd. Kan ze iedereen aanbevelen!
- C.S. Florack

zeer tevreden

★★★★★
Zeer tevreden over de snelle dienstverlening van VNB. Topadres!
- madeleine

Vervang slot

★★★★★
Zeer snel en vakkundig opgelost
- Van der linde

Voordeur slot kapot

★★★★★
De zelfde avond snel en vakkundig opgelost, ik ben uiterst tevreden. Prima service voor een eerlijke prijs!
- Paul van Rooijen

Gebroken sleutel in deur

★★★★★
* snelle service * deskundig * meedenkend
- Cees

Snel en kundig solide afgehandeld

★★★★★
Electronisch slot vervangen en kundig geïnstalleerd
- Peter Moes

Uitstekend geholpen!

★★★★★
Wij kregen onze deuren (met driepuntssluiting) naar de tuin niet meer dicht. Wij hebben de heer Verwoert gebeld. De heer Verwoert heeft binnen no time het euvel verholpen. Hulde voor zijn vakbewaamheid en snelle service! Wij kunnen dit bedrijf van harte aanraden.
- Jeroen en Petra uit Vlissingen

prima bedrijf

★★★★★
eEerst een afspraak met een landelijk opererend bedrijf gemaakt waarbij de afspraak was dat ze de volgende dag tussen twee en vier uur zouden komen. Na tot half vijf te hebben gewacht opgebeld en kreeg daar de mededeling er een foutje was gemaakt en dat ze twee dagen later zouden komen. ( een bedrijf dat 24/7 paraat staat!!) Dat hebben we over laten gaan. Volgende dag rond een uur gebeld met dhr Verwoert en die beloofde eind van de middag langs te komen. Dat is ook gebeurd en samen met zijn zoon hebben ze gelijk het slot vervangen met vooraf duidelijke prijsopgave. Zeer tevreden over deze snelle service en bovendien twee zeer sympathieke mannen. Dus een aanrader!!!
- J.Sereno

Vakman!!!

★★★★★
Wij konden de deur niet meer op slot doen..wel openen. Na op Google te hebben gezocht naar een slotenmaker vonden wij al vrij snel de website van Dhr. Verwoert. Ondanks het vroege tijdstip nam hij gelijk de telefoon op en was binnen de afgesproken tijd bij ons. Vakkundig heeft hij het euvel gerepareerd met een klein onderdeeltje waardoor wij niet een geheel nieuwe driepuntssluiting hoefde te laten installeren. Ook maar even gelijk een nieuwe cilinder in onze achterdeur laten zetten zodat we voortaan met 1 sleutel zowel voor als achter binnen kunnen. Betalen ging eenvoudig met een mobiel pin apparaat nadat wij direct al via de mail de rekening kregen. Kortom zeer tevreden : VNB is een echte aanrader.
- Dhr. Eland

Echte vakman met top service!

★★★★★
Perfecte service en uitstekend geholpen met onze problemen met de deuren. Transparante prijs (vooraf) en zeer kundig advies. Kortom een echte vakman die ik iedereen aan kan bevelen!
- Veronique

Goede service

★★★★★
Na opgelicht te zijn door een ander bedrijf, heeft vnbbeveiliging me enorm goed geholpen. Goede en snelle service.
- P

Top!

★★★★★
Vooraf duidelijke afspraken gemaakt qua vervangen slot en prijs. Helemaal top! Zó gebeurd . Kan deze man iedereen aanraden. Persoonlijke benadering heeft de voorkeur!
- Irma

Vervangen sloten

★★★★★
Duidelijke afspraken gemaakt vooraf voor prijs vervangen sloten voor, achterdeur en keukenraam. Keurig gewerkt, mannen die hun vak verstaan. Zeker aan te bevelen deze vakmannen.
- Marili

vakwerk

★★★★★
vriendelijk, correct en deskundig. Een aanrader om met deze firma te werken. Alles ook netjes afgewerkt !
- maas

Openen en vervangen voordeurslot

★★★★★
We kregen het voordeurslot niet meer open. Per toeval via internet uitgekomen bij vnb. Binnen een uurtje waren ze ter plaatse, eerlijk advies, snelle reparatie, fijne service. Het was weer supersnel in orde.
- Marianne

Goede service

★★★★★
Prima service, werken snel en houden zich aan afspraken. Zijn vandaag langsgekomen om kosteloos een codeslot van een nieuwe batterij te voorzien
- Cyclehub BV

snel ter plekke!

★★★★★
Op een avond stond ik voor een gesloten deur,ik had mijn sleutel vergeten. Na zoeken op het internet zag ik deze slotenmaker,en gebeld. Na 15 minuten stond de monteur al op de stoep en werd ik goed geholpen. Ik wil.jullie hartelijk danken voor deze snelle hulp!
- Johny

Prima gedaan

★★★★★
Sluiting voordeur stuk. Snel komen kijken en offerte gegeven. Volgende dag alles zeer netjes en vakkundig vervangen. Prima !
- Peter

Echt prima werk, betrouwbaar!

★★★★★
Knip voordeur 'dol gedraaid', voordeur ging niet meer open. Daar zit je dan een dag voor Kerst. Natuurlijk zelf eerst wat geprobeerd, zonder resultaat. Tsja, wat doe je dan? Op zoek naar iemand c.q. een bedrijf die mij kan helpen. Waar vind je die en, zeker met talrijke slechte voorbeelden op internet, wie haal ik in huis? Gericht gezocht naar betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt. Gevonden bij Verwoert! Dhr. Verwoert was er dezelfde ochtend nog en had de deur gelukkig snel open. Heeft extra werk gedaan zonder meerkosten. Chapeau! Wat ons betreft prima werk, betrouwbaar en sympathiek. Prima!
- Jos / 's-Gravenpolder

3 punt slot vervangen

★★★★★
Zeer tevreden. Snel een afspraak kunnen maken en keurig gemonteerd! Ook 5 jaar garantie gekregen op ons nieuwe slot.
- Anouk

Slot vervangen

★★★★★
Met een dag een afspraak. Versleten slot vervangen. Goede service
- Barr

binnen werk blokkeerde

★★★★★
zeer tevreden zat wel tegen maar vakkundig opgelost een aanrader
- j van dongen

Creatieve oplossing

★★★★★
Geweldige vakkundige en snelle service die dankzij een creatieve oplossing mij een hele grote uitgave heeft bespaard. Hartelijk dank...!!!!
- B. de Fouw

Deur sloot slecht

★★★★★
De deur viel niet meer goed in het slot. Binnen een dag waren ze er. Zeer professioneel en super goed het probleem opgelost! Zonder voorrijkosten te vragen. Echt een geweldige service! Betrouwbaar en vakkundig!
- Mirjam

Aanrader! Vervangen slot

★★★★★
Snelle service, vooraf offerte, zeer vakkundig, vriendelijke man, prima afwerking. Aanrader!
- W. Huijbreghs

Vervangen slot

★★★★★
Snelle service, vakkundig en vriendelijke vader en zoon. Nu een goed werkende 3puntsluiting op de voordeur. Aanrader! !
- marc

review

★★★★★
Snel, vriendelijk en vakkundig. Ik heb weer een prima werkend veiligheidsslot. Een zeer tevreden klant.
- Carola

Slot vervangen

★★★★★
Duidelijke afspraak. Vakkundig vervangen van een meer punt sluiting. Punctueel op tijd afgehandeld. Goed gevoel aan overgehouden.
- J. van der Plas

vervangen slot voordeur

★★★★★
Uitstekende vaklui, netjes en correct, snelle service zoals je dat niet vaak meer ziet Zeer professioneel en zeer goed afwerking, zelfs het slot in de deur zelf plaatsen en goed afwerken !! beter kan niet. Harry van Miert.
- h van miert

Sloten vervangen

★★★★★
Uitstekend geholpen door de meneer Verwoert en zijn zoon. Echte vaklui, ze waren erg behulpzaam en hadden gelijk tijd om langs te komen, zonder voor rijd kosten. Ze kwamen vrijblijvend kijken, hebben ons een factuur gegeven van te voren, zodat wij niet voor verrassingen over de prijs kwamen te staan. Absoluut tevreden!
- A. Bom

Raamslot vervangen

★★★★★
Deskundig en netjes het raamslot met gebroken binnenwerk geopend en laten zien wat het probleem veroorzaakte. Vervolgens is er een nieuw slot gemonteerd. Wij hebben hier een goed gevoel aan over gehouden.
- M.Piek

slot vervangen en schuifpui reparatie

★★★★★
Alle lof voor meneer Verwoert en zoon! Dat maak je niet vaak meer mee dat mensen zo professioneel en prettig een lastige klus oplossen. Niet alleen het vervangen van het slot door een veiligheidsslot maar ook de reparatie en het opnieuw afstellen van een uit de rail gelopen schuifpui werd vakkundig en netjes gedaan. Geen moeite is hun te veel. Ze leveren zeer snelle service, geven eerlijk advies en hanteren een correcte prijs. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!
- E. Hildernisse

Goede en snelle service

★★★★★
Vanmiddag gebeld, ivm een kapot slot. Vanavond nieuwe sloten op ons huis!! Goed advies en afhandeling. Bedankt heren.
- Patricia

Van Harte Aanbevolen

★★★★★
Wij hebben de firma Verwoert nu al verschillende keren ingeroepen voor het repareren, vervangen en nieuw installeren van sloten en iedere keer is het raak: pijlsnelle service, duidelijke en goede afspraken, correctheid, behulpzaamheid, eerlijkheid, vriendelijkheid, vakkundigheid en ook nog eens hele nette prijzen zijn troef. Kortom een door en door betrouwbaar bedrijf! Zeer bedankt heren Verwoert!
- Van Nes

Vervanging slot

★★★★★
Vandaag hebben ze ons slot vervangen. Wat een vakmensen. Ook prima advies over de cilinder en alle deuren gesteld. Wij kunnen er weer een tijd tegen. En ook de prijs was heel schappelijk. Bedankt heren.
- Maartin de Bever

Aangeraden

★★★★★
Uitstekend geholpen bij het vervangen van oude sloten. Alles netjes afgewerkt.
- T. Jahnke

Vervangen deurbeslag

★★★★★
Na opgelicht te zijn door andere firma bij de firma Verwoert terechtgekomen. Deze namiddag gebeld en een paar uur later stonden ze hier al. Topservice en ik raad iedereen aan om bij problemen met sloten of gelijk wat eerst bij hen te rade te gaan. Ze doen ook meer dan wat je gevraagd hebt en dit allemaal voor een mooie aanvaardbare prijs. Tevreden klant erbij.
- Wendy

vakwerk !

★★★★★
vervanging deurslot : vakwerk geleverd door de firma Verwoert, vooraf duidelijke prijsafspraak, keurig afgewerkt, netjes en deskundig. Deze firma zal ik zeker weer raadplegen indien nodig. Complimenten !
- atelier28

vakmensen op en top

★★★★★
Geweldige goede vaklui zowel vader als zoon !!! Reeds verschillende malen bij ons sloten vervangen, zelfs een zeer oud slot werd deskundig vervangen in een stalen deur die zeer oud was. Keurig ook alles opgeruimd ! Er moesten meer zulke vaklui zijn ! Complimenten. H. van Miert.
- h van miert

Topservice!

★★★★★
Zoek niet verder! De firma Verwoert levert vakwerk af. - Snelle offerte. Zeer duidelijk en transparant. - Snelle interventie - Duidelijke afspraken - Vakwerk - Na de werken wordt alles weer netjes opgeruimd -,Achteraf geen 'extra's' op de factuur - No-nonsense aanpak Daarbovenop geven ze nog (vrijblijvend) allerhande tips en advies hoe je je woning nog beter kan beveiligen. Enorm tevreden dat ik de firma Verwoert heb ingeschakeld. Bedankt André en Robin!
- Stefan

nieuw slot

★★★★★
Erg tevreden met de snelheid, de verzorging en het materiaal. Prettig geholpen, zeer tevreden dus.
- th. van de leur

UITSTEKENDESERVICE

★★★★★
Na een slechte ervaring was het weer fijn om een betrouwbaar,iemand te vinden, die ook nog eens prima werk leverde. Met recht een warme douche!!! Nel
- Nel Caminada

Vakmensen

★★★★★
Inbraak poging geweest maar boeven zijn niet binnen geweest. Firma Verwoert heeft prima werkt verricht voor een eerlijke prijs. Je hoort/leest veel over veel over oneerlijke sloten makers neem geen risico kiest voor de firma Verwoert uit Stavenisse
- R.Beumr Tholen

Vakmensen

★★★★★
Na verschillende keren gebeld met de kunsstof leveransiers ( bruynseels vochten). Wisten niet wanneer ze komen . 1 telefoon tje naar Firma Verwoert binnen 2 uur waren ze nieuw slot keurig gewerkt . Top mensen kan ze iedereen aanbevelen . M .Oost-Souburg.
- M.Altena

Eerlijke vaklui

★★★★★
Sleutel op de binnenkant laten zitten en geen andere mogelijkheid om binnen te komen. VNB gebeld en die heeft ons uit de brand geholpen na een eerste eerlijk advies en duidelijkheid vooraf over mogelijke kosten. Heeft echt een insteek om je te helpen en dat hoor je wel eens anders in de branche. Wij kunnen VNB van harte aanbevelen.
- Maarten Toonders

Vervangen cylinder

★★★★★
Keurig op de afgesproken tijd en in no time het probleem opgelost. Vakwerk!
- P. Hanemaaijer

Fantastisch!!

★★★★★
Al een aantal keren beroep op dit bedrijf gedaan , en altijd even betrouwbaar en goed. Vakkundig , snel, de prijs ook prima. ECHT AAN TE BEVELEN.
- Anja Hiemstra

Snel en goed!

★★★★★
Snelle goede service voor een goede prijs. En er wordt ook ter plekke meegedacht om een bestaande situatie te verbeteren. Top!
- Fam. Smit

GEWELDIG

★★★★★
Snelle en goede service. Voor de afgesproken prijs van de voordeur is ook de achterdeur nog gemaakt.
- Peter en Thyra

Uitstekend

★★★★★
Prima vakwerk ( sloten vervangen, nieuwe draaiboompjes, deuren afgehangen) en zeer prettige mensen.
- Maria Bruin-fhij

Perfect service

★★★★★
Snel, goedkoop.
- Arturas

Zeer deskundige reparatie van Schuifpui.

★★★★★
Prettig en vooral deskundig personeel. Betrouwbare werkuitvoering. VERWOERT Nazorg &Beveiliging. Zeer vindingrijk en creatieve oplossingen. Dank!
- A.L.de Borst

kwaliteit

★★★★☆
Zeer snelle en deskundige service erg klantvriendelijk en duidelijke prijsafspraak
- Franken

snel en deskundig

★★★★★
Snel en prima vakwerk. En vriendelijke mensen. Geven netjes een prijs op voordat ze beginnen met repareren, dus zeer tevreden.
- CM Kwist

geweldig

★★★★★
zeer beleefde mannen die vakkundig het probleem verhielpen. een absolute aanrader. dank voor de snelle en betrouwbare service
- a.a. van steen

vakmensen

★★★★★
Snelle hulp voor een fair tarief. Aanrader!
- goudswaard

Heel goed en snel opgelost !

★★★★★
Gebeld voor een kunststof achterdeur, wat een lastige probleem had, maar VNB heeft het snel en vakkundig hersteld. Thanks 🙂
- Gino Vriens

Vakmensen, een aanrader!

★★★★★
Vanmiddag de heren van VNB beveiliging over de vloer gehad voor een slot op een kunststof deur en een slot op een houten voordeur voor de VVE. Zeer deskundige, aardige VAKMENSEN. Zeer snelle service, klantvriendelijk en goedkoop. De volgende keer bel ik hen weer. Zelden zo tevreden geweest. Vriendelijk dank heren!
- VVE in Vlissingen

Betrouwbaar en deskundig

★★★★★
Vnb stond binnen notime voor de deur, na deskundig oordeel meteen een offerte, die reuze meeviel qua prijs. Na opdracht verleend te hebben is het probleem met mijn schuifpui diezelfde middag zeer correct verholpen. Alle lof !!
- Martijn Driel

Super geholpen

★★★★★
Hartstikke goed geholpen. Meer puntsluiting in voordeur geplaatst door twee overduidelijke vakmannen (vader en zoon) 3 uur bezig geweest en alles netjes opgeruimd en afgewerkt. Vriendelijk en eerlijke prijs! Aanrader! Mocht ik nog eens wat met hang en sluitwerk nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn.
- Laura

Vakman

★★★★★
We hadden ons buitengesloten. Deze meneer zorgt binnen het kwartier dat we binnen kunnen zonder een krasje te maken. Hij weet echt wat hij doet! Wat een vakman!
- Louis Bogers

Sloten vervangen

★★★★★
Heel tevreden. Niet alleen mijn slot vervangen, maar ook mijn deur opnieuw afgesteld want die klemde. Echte vakman en goede service
- Willibrord van de kerkhove

prima adres

★★★★★
Wij zijn uitermate tevreden met de service van VNB. Na de 2e inbraak zijn al onze sloten vakkundig vernieuwd. Prima vakwerk en snelle service.
- Jan van der Plas

Buitengesloten

★★★★★
Sleutel binnen, eigenaar biuiten. Gebeld, hoe lang duurt het voor u er bent: 3 kwartier. Dat klopte en vervolgens waren in 2 minuten binnen. Vooraf werd ook het tarief genoemd , kortom : zeer tevreden over de afhandeling.
- Rien Zutekouw

updaten sluitwerk

★★★★★
De heer Verwoert heeft bij mij de sloten vernieuwd (o.a. driepuntssluiting). Hij deed dit zeer professioneel, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, kwam alle afspraken na en ruimde na afloop van het werk ook nog alle rommel op. Dit alles met een vriendelijk gezicht. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk en kan VNB van harte bij iedereen aanbevelen.
- Hannie

Goede vakman

★★★★★
Na bellen en een prijs vooraf kwam deze vakman precies op de tijd dat hij zei dat hij er zou zijn. Snel en vakkundig en zonder enige schade geholpen. 100% aanbeveling! In een vakgebied waar er heel veel oplichters actief zijn, is de heer Verwoert degene die je moet bellen voor goede en betrouwbare service.
- Michel

Goede vakman

★★★★★
Na bellen en een prijs vooraf kwam deze vakman precies op de tijd dat hij zei dat hij er zou zijn. Snel en vakkundig en zonder enige schade geholpen. 100% aanbeveling! In een vakgebied waar er heel veel oplichters actief zijn, is de heer Verwoert degene die je moet bellen voor goede en betrouwbare service.
- Michel

Super service

★★★★★
Goed geholpen, na meerdere teleurstellende acties van andere slotenmakers. Zo blij met deze slotenmaker, doet precies wat nodig is en zeer vriendelijk en snel.
- Petra

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content